Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

ZYXEL LTE 7640

ZyXEL LTE 7640 – 4G modeemi ulkokäyttöön

Suorituskykyinen modeemi jatkuvalle 4G yhteydelle

Zyxel LTE7460 4G LTE modeemissa on sekää reitittävä että siltaava tila. Reititin on suunniteltu ulkoasennuksiin ja paikkoihin, joissa on heikko 3G/4G-kuuluvuus. Paremman signaalin ja suorituskyvyn tarjoava high-gain antenni sekä luja IP65 laitteisto, joka on suunniteltu vaativaan ympäristöön.

LTE 7640 voidaan sijoittaa ja integroida nykyiseen verkkoosi. Se voidaan asettaa pääasialliseksi yhteydeksi tai käyttää LTE:tä varmuuskopiona pääyhteyden nopeuden laskiessa.

  • Säänkestävä ulkoreititin (IP65-luokitus)
  • Paikkoihin, joissa on heikko 3G/4G-kuuluvuus
  • Maksiminopeus 4G-verkossa 300 Mbit/s

Viimeisin LTE-teknologia

Zyxel LTE 7460 4G LTE modeemissa on 3GPP Release 10, Kategoria 6 LTE-teknologia ja 300/50 Mbps (DL / UL) datanopeudella. LTE7460-M608 tukee myös 3G / 2G-verkkoa ”Dual Carrier HSPA + (DC-HSPA +)” -teknologialla ja 42 / 5,76 Mbps (DL / UL) tiedonsiirtonopeudella. Voit nauttia huippunopeasta, joustavasta langattomasta yhteydestä missä tahansa LTE / 3G / 2G-signaalin kantama-alueella.

Katkeilematon internetyhteys, jossa on LTE WAN fail-over

Multi-WAN-fail-over vähentää single-WAN-teknologian aiheuttamaa verkkokatkosten riskiä. LTE-teknologia on lisäksi langaton, joten voit yhdistää toisen WANin ilman lisäkaapeleita. Jos gatewayssa on ”multi-WAN-fail-over”, voit liittää Zyxel LTE7460-M608:en nykyiseen gatewayhin ja pitää ”LTE:tä WAN-fail-overina”.


RAKENNETAAN TURVALLINEN MUTTA EDULLINEN RATKAISU

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ja sovitaan tapaaminen, jossa kartoitetaan tarpeenne ja toiveenne yhteyden suhteen sekä kartoitetaan käyttökohteessa 4G operaattoreiden tukiasemien signaalit. Saat tarjouksen ratkaisusta ja sen käyttöönotosta.

Rakennetaan teidän tarpesiin sopiva ratkaisu.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE