Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Graafisella suunnittelulla uutta ilmettä yritykselle

Graafinen ilme vaikuttaa yrityskuvaasi ja graafinen suunnittelu antaa ulkoasun viestillesi. Yrityksen visuaalinen ilme ja markkinointimateriaalit luovat mielikuvan yrityksestäsi ja sinusta toimijana. Haluamme luoda teille graafista materiaalia, jotka tuovat liiketoimintanne selkeästi esille asiakkaan tarpeet huomioiden.

LOGO SUUNNITTELU

Yrityksen logon suunnittelu

Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi. Hyvä logo on selkeä, tunnistettava ja jää helposti mieleen. Suunnittelu on luovaa”pyörittelyä” ja vähitellen pyörittelystä jalostuu 1-5 logo ehdotusta esiteltäväksi.

KÄYNTIKORTTIEN SUUNNITTELU

Käyntikortit suunnittelu ja painatus

Käyntikortti perinteinen on näppärä väline yhteydenpidossa ja verkostoitumisessa. Suunnittelemme yritysilmeesi mukaiset käyntikortit. Saat valmiin käyntikortin painovalmiina ja tarvittaessa huolehdimme niiden painatuksesta.

ESITTEIDEN SUUNNITTELU

Mainokset, flyerit ja posterit

Esitteet ja flyerit ovat hyvä tapa markkinoida tuotetta, yritystä tai palvelua. Hyvännäköisellä ja ulkoasultaan selkeällä flyerilla herätät asiakkaasi huomion. Saat esitteet painovalmiina tiedostona ja tarvittaessa hoidamme myös painatuksen.

KATALOGIEN SUUNNITTELU

Katalogit ja kuvastot

Katalogit ja kuvastot ovat perinteinen ja vieläkin vahvasti käytetty tapa painaa yksiin kansiin selattavaksi yrityksen myytävät ja tilattavat tuotteet. Usein paperikatalogin rinnalla toimii verkkokatalogi ja tilausjärjestelmä.

Graafinen suunnittelu yrityksen tarpeen mukaan

1
2
3
4
1
2
3
4

LOGO

Tuotteita ja palveluita kuvaava logo

KÄYNTIKORTIT

Yritysilmeen mukaiset selkeät käyntikortit

ESITTEET

Myyntiä ja markkinointi tukevat esitteet

KATALOGIT

Tuotteet ja palvelut yksiin kansiin

KUN TARVITSETTE GRAAFISTA MATERIAALIA

Suunnittelemme ja toimitamme toiveidenne ja tarpeenne mukaan graafiset palvelut. Kerro tarpeesi ja toiveesi oheisella lomakkeella ja pyydä tarjous.

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE