Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pilvipalvelut

Office 365 ja pilvipohjaiset tietojärjestelmät
Home  /  Palvelut  /  Pilvipalvelut

Pilvipalveluiden avulla organisaatiosi voi ottaa nopeasti käyttöön uusia ratkaisuja ilman omia järjestelmä-, laite- tai ohjelmistoinvestointeja. Office 365 työryhmäsovellukset tuovat joustavuutta ja säästöä sekä ovat saatavilla aina siellä missä niitä tarvitset.

Office 365 työryhmä- ja tuottavuusratkaisut

Office on käytössäsi missä tahansa.

Sähköposti, asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterit ovat helposti saatavilla kannettavassa tietokoneessa, älypuhelimessa tai selaimessa. Office 365 toimii useimmissa selaimissa, Windows- ja Macintosh-käyttöjärjestelmässä ja Windows Phone-, Nokia-, Android-, iPhone-puhelimissa.

Työryhmätyöskentelyn keskus.

Anna työryhmällesi välitön pääsy kaikkeen mitä he tarvitsevat Office 365:ssä. Kaikki sisältö, työkalut, ihmiset ja keskustelut ovat saatavissa työryhmän työtilassa. TEAMS hyödyntää sisäänrakennettua yhteyttä SharePointiin, OneNoteen ja Skype for Businessiin. Toimii myös työasemasovelluksena.

Office 365  backup suoraan pilvestä.

Skykick palvelu on erityisesti rakennettu office 365 -palvelun varmuuskopiointiin. Sillä varmuuskopioit Exchange, One-Drive ja Sharepoint tiedot suoraan pilvestä ilman työasemaan erikseen asennettavaa sovellusta. Tietojen palauttaminen on nopeaa ja helppoa selainpohjaisen käyttöliittymän kautta.

Nopea ja skaalautuva.

Voit unohtaa omasta palvelinraudasta huolehtimisen. Azuren kautta sinulla on aina toimiva ympäristö joka skaalautuu helposti tarpeiden mukaan. Azure on maantieteellisesti hajautettu, luotettava konesali, jossa maksat vain siitä kuinka paljon tai vähän resursseja käytät. Azure voi myös hyvin olla saumattomana jatkeena omalle konesalillesi.

Säästöä ja tietoturvaa joustavilla pilvipalveluilla

Kotimainen pilvipalvelin yrityksen tarpeen mukaan.

FUJITSU SMB Cloud -palvelut ovat kustannustehokas tapa hankkia infrastruktuuria ja muita palveluita, ja ne joustavat liiketoiminnan tarpeiden mukaan.Palvelut ovat valmiiksi paketoituja kokonaisuuksia, joista voidaan valita asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Small Business Serveristä Azure SBS-palveluun.

Nykypäivänä yrityksesi voi hoitaa koko IT:n pilvestä. Azure SBS on yksi mailman suosituimmista SBS-servereistä. Voitte helposti korvata yrityksenne vanhat Small Business Serverit Azure SBS:llä. Saat huippuluokan palvelun 99,9% SLA:lla.

Pilvipalvelu omassa verkossa – Synology NAS.

Synology NAS on verkkolevypalvelin, joka liitetään yrityksen verkkoon.  Näin jokainen käyttäjä saa pääsyn tallennettuihin tiedostoihin. Samalla saat lisää tallennustilaa, käytit sitten tablettia, älypuhelinta tai kannettavaa. Verkkolevyn kautta onnistuu myös turvallinen tiedostojen jakaminen.

Nopea ja skaalautuva palvelu tieodostojen säilyttämiseen ja jakamiseen.

Dropbox Business auttaa yritystäsi kasvamaan rajattomasti säilyttäen täydellisen hallinnan tärkeistä yritystietoista ja käyttäjien toiminnasta. Pääset yrityksen tietoihin kaikilla laitteillasi. Automaattinen synkronointi päivittää samat tiedot myös muihin laitteisiin.

HALUATKO, ETTÄ LÖYDÄMME LIIKETOIMINTAASI TUKEVAT PILVIPALVELUT

Pilvipalvelut ovat tietokoneresurssien tai tietokoneohjelmistojen tarjoamista palveluna internetin kautta.

Pilvipalvelut tuovat yrityksille kolmenlaisia hyötyjä:

  1. Pilvipalvelut vähentävät it-kustannuksia;
  2. Pilvipalvelut tehostavat it:n tuottavuusvaikutuksia;
  3. Pilvipalvelut mahdollistavat uusien liiketoimintojen ja liiketoimintamallien kehittämisen ja pilotoinnin aiempaa joustavammin ja pienemmin kustannuksin.

Parasta pilvipalveluissa on niiden helppo käyttöönotto ja ylläpito. Ei palvelimelle asennettavia ohjelmistoja, ei laitteita eikä infrastruktuurin tai ylläpidon kuluja. Yrityksenne tekniset resurssit voivat näin ollen keskittyä arvoa lisääviin toimenpiteisiin, kun toimittaja huolehtii näistä asioista osana palveluaan.

Pilveen siirtyminen perustuu yleensä seuraaviin kipupisteisiin:

  • Resurssien puute infrastruktuurin rakentamiseen
  • Perinteiset ohjelmistolisenssikulut liian kalliit
  • Nykyiset järjestelmät eivät ole integroituja keskenään
  • Ohjelmistojen ylläpitoresurssien puute, erityisesti IT
  • Teknisen osaamisen puute IT-järjestelmän hyötyjen maksimoimiseksi

PYYDÄ TARJOUS


ICT-KartoituksestaICT-Infra palveluistaPilvipalveluistaTietojärjestelmä ratkaisuistaVerkkopalveluistaTietoturvapalveluistaWWW – SoMe ja SEO palveluistaMobiililaite hallinnasta

[recaptcha]