Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

VMWare Airwatch UEM

SOPHOS MOBILE – Mobiililaitteiden keskitetty hallinta ja suojaus

VMWARE – Air Watch – Workspace ONE

Moni ei ole tullut ajatelleeksi, että laadukkaasti toteutettu mobiililaitehallinta ratkoo monia yrityksen haasteita ja tarjoaa aidon mahdollisuuden tuottavaan työntekoon mobiilisti. Laitteiden sisältämiä sovelluksia, tiedostoja ja tietoa voidaan myös hallita, jakaa sekä suojata tehokkaasti.

Perusasioiden pitää minimissään olla kunnossa, eli tablettien ja älypuhelinten käytön täytyy olla turvallista ja työntekijöiden pitää päästä käsiksi sovelluksiin ja tiedostoihin. Tarvitaan tieto laitteista ja käyttäjistä.

Mobiilin, digin ja pilven aikakaudella vain modulaarisille ja joustaville arkkitehtuureille on käyttöä ja yritykset tarvitsevat täysveristä enterprise mobile managementia eli yritysten mobiililaitteiden hallintaa kipeämmin kuin koskaan.

Miksi Airwatch

Organisaationne voi lähteä ketterästi käyntiin ja hyvinkin kevyellä AirWatch -ratkaisulla. AirWatch joustaa tarpeittenne mukaan ja kasvaa liiketoimintanne kasvaessa. Saatte AirWatch -ratkaisun kuukausimaksulla käyttöönne ilman, että sitoutuisitte etupainotteiseen maksuohjelmaan. Mikäli lisenssimäärässänne tulee kuukausitasolla muutoksia; pidämme huolen siitä, että lisenssimaksu on aina käytön mukainen. Tämä malli on mielestämme oikeudenmukainen eikä sitouta organisaatiotanne raskaisiin vuosimaksuihin etukäteen.

RÄÄTÄLÖIDÄÄN TEIDÄN LIIKETOIMINTAANNE PALVELEVA KOKONAISUUS

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous oheisella lomakkeella. Sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan toimintaympäristö, tarpeet ja toiveet. Saatte tarjouksen teille sopivasta kokonaisuudesta ja sen toteutuksesta. Tarjoamme myös tuen ja ylläpidon kokonaisuudelle.

Esimerkki hinnoittelu 25 hengen organisaatiolle

PalveluHinta alv 0%
Käyttöönotto projekti1000 €
Airwatch UEM lisenssi (kpl)10 €/kk
Uusi laite MDM asennus 20 €/laite
Tukipalvelut ja konsultointi86 €/h

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Rakennetaan teidän tarpesiin sopiva ratkaisu

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE