Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

SOPHOS EMAIL

SOPHOS EMAIL SECURITY – Ennustava pilvipalvelu suojaus Office 365:lle

Miksi Sophos Email

Paras tapa suojautua nopeasti liikkuvilta ja muuttuvilta sähköpostin kautta leviäviilta uhkatekijöiltä on ennakoiva sähköpostin suojaus. Sophos Email -palvelu tarjoaa tämän. Et tarvitse omia laitehankintoja vaan palvelu ytarjotaan pilvipalveluna, jossa Sophoksen rakentama tekoäly seulkoo uhkatekijät postin joukosta eikä päästä niitä leviämään.

Saatavilla edistynein anti-ransomware-tekniikka. Sophos Email -palvelu käyttää käyttäytymisanalyysiä, jolla vielä ennen näkemättömien kiristysohjelmien ja boot-record -hyökkäysten estämiseen.

Time-of-click URL-suojaus tarkastaa www-sivuston maineen ennen sen latausta ja uudestaa kun hyperlinkkiä on klikattu. Näin saadaan estettyä viivästetyt hyökkäykset, joita muut sähköpostin suojaustuotteet eivät havaitse.

Miten se toimii

Voit taas vastaanottaa ja lukea sähköposteja ilman jatkuvaa pelkoa. Sophos Email -palvelu estää tietojenkalasteluyritykset ja suojaa käyttäjiähyökkäyksiltä vilpillisillä sähköpostiosoitteilla, jotka edustavat luotettavia kontakteja.

Sophos Email -palvelu käyttää SPF-, DKIM- ja DMARC-todennustekniikoiden yhdistelmää, sähköpostin otsikkovirheanalyysiä, näyttönimeä ja lookalike-verkkotunnusanalyysiä. Vertaa saapuvien sähköpostien näyttönimiä yleisesti väärinkäytettyjen pilvipalveluiden tuotenimien näyttönimeen ja organisaation VIP-jäseniin tarkistaakseen vastaavuudet. Epäilyttävät viestit voidaan estää, siirtää karanteeniin, merkitä aihekohtaisella varoituksella tai lisätä banneri, jolla lähettäjän saa lisättyä suoraan käyttäjäkohtiaselle estolistalle.

ONKO SE YHTEENSOPIVA

Sophos Email on heti valmis käyttöön ja se on Microsoft and Google yhteensopiva.
Se toimii saumattomasti seuraavien johtavien sähköpostipalveluntarjoajien kanssa tarjoten edistynyttä sähköpostiturvaa:

  • Microsoft Exchange Online ja Microsoft Office 365
  • Microsoft Exchange 2003 or later
  • G Suite from Google Cloud

Tuki ei ole rajoitettu näihin alustoihin. Yksinkertainen MX-määritys on kaikki mitä tarvitaan Sophos Email -palvelun integroimiseen minkä tahansa sähköpostipalvelun kanssa. Sinulla tulee olla oma verkkotunnus ja DNS -tietueiden hallinta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous oheisella lomakkeella.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Rakennetaan teidän tarpesiin sopiva ratkaisu

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE