Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

Lenovo Kannettavat

Lenovo Kannettavat tietokoneet yrityskäyttöön

Lenovo yritystuotteet on suunniteltu yritysten tarpeisiin ja ovat pitkän elinkaaren tuotteita, sekä luotettavia työvälineitä erilaisiin tarpeisiin.

LENOVO YOGA – SUUNNITELTU HERÄTTÄMÄÄN HUOMIOTA

Yoga-laitteet ovat nyt entistä älykkäämpiä ja intuitiivisempia mutta yhtä tyylikkäitä kuin ennenkin. Uusimmat Yoga-laitteet on varustettu innovatiivisilla tekoälyominaisuuksilla ja 10. sukupolven Intel® Core -suorittimilla. Yoga-kannettavat tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia, missä ikinä kuljetkin. Yoga on enemmän kuin kannettava – se ymmärtää elämäntyyliäsi. Lenovo Yoga on laadulla valmistettu premium-luokan kannettava, joka tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia viihteeseen ja työhön.

Yoga -kannettavasta on saatavilla eri versioita: C- ja S -sarja. Noista löytyy varustelultaan ja ominaisuuksilta sopiva malli jokaiseen terpeeseen.

LENOVO THINKPAD – AINA VALMIINA TÖIHIN

Thinkpadin legendaariseen luotettavuuteen on syynsä, ja yksi niistä on military-spec-testaus, jossa testaukset tehdään ääriolosuhteissa – Lenovo kannettavat kestävät siis enemmänkin kuin vain arkipäivän haasteet. Mukavuuspuolikin on hallussa. Tämän takaavat palkittu tarkkuusnäppäimistö ja sen kuuluisa punainen TrackPoint®, multitouch-kosketuslevy, ergonomiset näppäimet ja mukavat multimedianäppäimet.

ThinPad kannettavista löytyy eri versioita jokaiseen tarpeeseen. Sarjat X, T, P, E ja L. T-sarja on vankkumaton yritysten suosikki. Työnteko ei hevillä keskeydy – sen takaavat tuottavuutta tehostavat ominaisuudet, kuten huikea akun kesto, supernopeat USB-C Thunderbolt® liitännät ja hurja suoritinteho.

LENOVO IDEAPAD – EDUKKAAMPI TUOTEPERHE

IdeaPad-kannettavia on moneen makuun ensikertalaisten aloittelijatason kannettavista huipputehoisiin pelikannettaviin, jotka täydentävät innovatiivista ja muunneltavaa Yoga-tuoteperhettä. Nämä kannettavat ovat toiminnallisia, hauskoja, fiksuja ja tyylikkäitä, ja niitä on saatavilla laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin ja erityylisinä. Jokainen tarjoaa luotettavaa, herkästi reagoivaa suorituskykyä omassa luokassaan.

IdeaPad kannettavista löytyy eri versioita jokaiseen tarpeeseen. Sarjat S, C  ja L.

YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVA RATKAISU

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi niin etsitään teille sopiva ratkaisu. Rahoitusratkaisuina suoramyynti ja leasing rahoitus.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Rakennetaan teidän tarpesiin sopiva ratkaisu

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE