Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tietoturvapalvelut

Turvaa liiketoiminta ja suojaa tärkeät tiedot ulkopuolisilta
Home  /  Palvelut  /  Tietoturvapalvelut

Onko yrityksen tietoturva ajan tasalla? Onko yrityksen lähiverkko suojattu internetin uhkilta palomuurilla? Onko tietokoneet ja mobiililaitteet virustorjunta ja palomuuriohjelmistolla? Onko etäyhteydet ja etätyöskentely ympäristö rakennettu tietoturvalliseksi. Tuleeko sähköpostiin jatkuvasti ja paljon roskapostia? Jos nämä asiat tuottavat ongelmia on meillä siihen ratkaisu.

Laadukasta turvaa liiketoiminnallesi

Tietotekniikan nopea kehittyminen, mobiililaitteiden lisääntynyt käyttö ja liikkuvan työn  lisääntyminen aiheuttavat yrityksen tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Uhat voidaan kuitenkin minimoida valitsemalla ICT-kumppaniksi luotettava palveluntarjoaja. Yrityksen tietoturvan hoitaminen ja ICT-ympäristön ylläpito kannattaa keskittää samalle palveluntarjoajalle, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Tarjoamme käyttöönne luotettavan ja laadukkaan tietoturvaohjelmiston ja ratkaisut jotka valitaan liiketoimintanne tarpeet huomioiden. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna, eikä tietovuotoa tarvitse pelätä. Ylläpitopalvelumme pitää huolen siitä, että esimerkiksi virustorjunta ja palomuuri ovat ajan tasalla.

Mitä tietoturvapalveluihimme kuuluu

  • Virusturvaohjelmisto – F- Secure Internet Security
  • Palomuuri – ZyXEL USG
  • Tietoturvallinen etätyöskentely – VPN ratkaisut
  • Roskapostin suodatus – F-Secure Messaging Security
  • Salasanojen hallinta – F-Secure KEY
  • Mobiililaitteiden hallinta – AirWatch

PYYDÄ TARJOUS


ICT-KartoituksestaICT-Infra palveluistaPilvipalveluistaTietojärjestelmä ratkaisuistaVerkkopalveluistaTietoturvapalveluistaWWW – SoMe ja SEO palveluistaMobiililaite hallinnasta

[recaptcha]

Tietoturvatuotteitamme