Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Turvaa liiketoiminta ja suojaa tärkeät tiedot ulkopuolisilta

Onko yrityksen tietoturva ajan tasalla? Onko yrityksen lähiverkko suojattu internetin uhkilta palomuurilla? Onko tietokoneet ja mobiililaitteet suojattu virustorjunta ja palomuuriohjelmistolla? Onko etäyhteydet ja etätyöskentely ympäristö rakennettu tietoturvalliseksi. Tuleeko sähköpostiin jatkuvasti ja paljon roskapostia? Jos nämä asiat tuottavat ongelmia on meillä siihen ratkaisu.

TOIMISTOVERKKO

Keskitetysti hallittava ja valvottu toimistoverkko

Toimistoverkko palveluna tarjoaa keskitetysti valvotun ja turvallisen lähiverkon, jossa palomuuri, langattomat tukiasemat, kytkimet ja keskitetty hallinta. Lisäksi samaa verkkoon voidaan integroida myös kameravalvonta. Keskitetyn hallinnan kautta huolehdimme verkon valvonnasta, hallinnasta, tietoturvasta ja verkon ongelmien selvittelystä.

PÄÄTELAITTEET

Työasemien, kannettavien ja mobiililaitteiden tietoturvan hallinta

Työasemat ja kannettavat suojataan virustorjunnalla ja palomuuriohjelmalla. Keskitetyllä mobiililaitehallinnalla varmistetaan turvallinen käyttö sekä tietojen suojaus jos puhelin katoaa tai varastetaan. Turvallinen etätyö ratkaistaan kiinteillä tai liikkuvaan käyttöön sopivilla VPN -ratkaisuilla.

VIESTINTÄ

Sähköpostin suojaus ja turvallinen pilvipalvelujen käyttö

Suojataan virusten ja haittaohjelmien leviäminen sähköpostin kautta. Salatun sähköpostin ratkaisut käyttötarpeen mukaan. Salasanojen turvallinen säilytys. Viestinnän uhkien torjunta jo ennen kuin haitalliset tai saastuneet viestit ehtivät vastaanottajalle.

ETÄTYÖSKENTELY

Salatut yhteydet ja turvallinen etätyöskentely

Toimistoverkko palveluna mahdollistaa helposti keskitetysti hallitut toimistojen väliset kiinteät VPN yhteydet. Etätyö hoituu helposti ohjelmallisella VPN yhteydellä. Liikkuvaa työskentelyä julkisissa verkoissa turvaamaan sopii hyvin F-Secure FREEDOME -palvelu.

Turvataan koko yrityksen toiminta

1
2
3
4
1
2
3
4

LÄHIVERKKO

Palomuurilla suojattu ja keskitetysti hallittu

PÄÄTELAITTEET

Keskitetysti hallittavat suojausratkaisut

VIESTINTÄ

Viestinnän turvallisuuden hallinta

ETÄTYÖT

VPN ratkaisut olosuhteiden mukaan

KESKITETYSTI HALLITTU JA VALVOTTU TOIMISTOVERKKO

Toimistoverkko on turvallinen ja keskitetysti hallittu ratkaisu. Unifi tuotteilla saadaan rakennettua juuri teidän tarpeisiin sopiva ja helposti skaalautuva lähiverkkoratkaisu. Lähiverkon reunalla on aina hallittu ja valvottu palomuuri, johon yhdistyy lähiverkon kytkimet ja langattomat tukiasemat. Kahden toimipisteen välille voidaan helposti rakentaa kiinteä VPN yhteys palomuurien välille.

Verkon valvonta ja ylläpito hoituu kustannustehokkaasti pilvipalveluna ilman käyntejä paikan päällä. Verkkoinfrastruktuurin hallinta ja valvonta kuuluu myös palveluihimme.

Toimistoverkko, Unifi, Turvallinen etätyö ja VPN yhteys toimistojen välille

PÄÄTELAITTEIDEN TIETOTURVAN HALLINTA

Päätelaitteiden suojaus tulee hoitaa käyttötilanteen ja käyttötarpeiden vaatimusten mukaan. Työasemien ja kannettavien kiintolevyt salataan ja laitteissa suositaan keskitetysti hallittuja profiileja. Tietoliikennettä valvotaan virus- ja palomuuriohjelmilla. Tietoturvapäivitykset hoidetaan säännöllisesti.

Keskitetyllä mobiililaitehallinnalla varmistetaan mobiililaitteiden turvallinen käyttö. Sovellusten ja asetusten jakaminen voidaan hoitaa keskitetysti ja turvallisesti. Mobiiliatteiden tiedot saadaan suojattua ja tarvittaessa poistettua jos puhelin katoaa tai varastetaan.

Mobiililaitteiden keskitetty hallinta voidaan hoitaa asiakkaan tarpeiden mukaan joko AirWatch UEM tai Sophos Mobile UEM -ratkaisuilla.

 

SÄHKÖPOSTIN JA PILVIPALVELUIDEN TURVALLINEN KÄYTTÖ

Sähköpostin kautta leviävien uhkien torjunta on perinteisesti hoidettu päätelaitteen virustorjunta ohjelmalla. Sähköpostin kautta tapahtuvat huijaukset ovat muuttaneet muotoaan uhkien torjunta on siirtynyt verkkoon. Sähköpostit voidaan kierrättää uhkia torjuvan palvelun kautta jossa uhkat torjutaan ennen kuin ne ehtivät edes perille. Tarjoamme sähköpostin kautta leviävien uhkien torjuntaan Sophos Email Security -ratkaisua. Se integroituu helposti Office 365 -palveluun.

Salatun postin lähettäminen on tarpeen kun sähköpostin välityksellä halutaan lähettää henkilötietoja tai mutta salassa pidettävää tietoja. Organisaatiolle voidaan erillisella palvelulla mahdollistaa lähetyksen salattununa ja edellyttää vastaanottajalta tunnistautumisen salatun viestin avaamiseksi.

TURVALLINEN ETÄTYÖ JA SALATUT INTERNETYHTEYDET

Toimistoverkko palvelu tarjoaa ratkaisun. Unifi palomuuri mahdollistaa helposti kahden toimipisteen yhdistämisen kiinteällä VPN yhteydellä ja tarjoaa etätyöhön myös ohjelmallisen VPN palvelun. Unifi palomuurilla saadaan myös suojattu VPN tunneli Azure AD palveluihin.

Liikkuville käyttäjille joilla ei esimerkiksi ole toimistoa ollenkaan on voimme tarjota F-Secure FREEDOME -palvelun, joka mahdollistaa internet yhteyden kierrättämisen F-Secure Gateway palvelimen kautta. F-Secure palvelu tunnista ja hoitaa internetin uhat ennen kuin ne edes ehtivät päätelaitteel saakka. Palvelu on saatavissa kannettaville ja mobiililaitteilla IOS ja Android alustoille.

Verkkoinfrastruktuurin hallinta ja valvonta kuuluu myös palveluihimme.

HALUAISITKO KESKUSTELLA LISÄÄ TIETOTURVASTA

Jos asia jäi askarruttamaan niin ota yhteyttä ja keskustelemme mielellämme aiheesta lisää. Haluamme aidosti olla mukana kehittämässä yrityksenne tietoturvaa liiketoimintalähtöiset tarpeet huomioiden.

Suoritetamme aluksi nykyisen toimintaympäristön ja tietoturvan tilan kartoituksen ja suunnittelemme ja räätälöimme sen pohjalta juuri teidän tarpeisiin ja toiveisiin sopivan ratkaisun.

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE