Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Nettisivut, hakukoneoptimointi, AdWords -kampanjat ja SOME

Harkitsetteko siirtymistä digitaaliseen markkinointiin? Yrityksen verkkosivut ja sosiaalinen media ovat erittäin tärkeä kontaktikanava tuleviin ja olemassa oleviin asiakkaisiin. Kotisivut antavat ensimmäisen mielikuvan yrityksestäsi ja sinusta toimijana. Haluamme luoda teille verkkosivut, jotka tuovat liiketoimintanne selkeästi esille asiakkaan tarpeet huomioiden.

Nettisivut

Yrityksen digitaalinen esite ja markkinointikanava

Toteutamme kotisivuja, jotka tarjoavat miellyttävän käyttäjäkokemuksen ja vaikuttavat käyttäytymiseen ja mielikuviin. Teemme kotisivuja eri kokoisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Käytämme kotisivujen toteutuksessa avoimen lähdekoodin -julkaisujärjestelmiä, kuten WordPressiä, ylläpidon piirissä olevia teemoja ja muita hyödyllisiä lisäosia.

Älykkäästi suunniteltu verkkosivu voidaan integroida suoraan myös organisaation eri järjestelmiin, joka mahdollistaa esimerkiksi tehokkaamman myynnin ja markkinoinnin automatisoinnin.

Toteutamme avaimet käteen periaatteella yritysten toiveiden mukaiset www-sivut. Palvelu alkaa tarvekartoituksesta ja suunnittelusta. Määritetään yhdessä selkeä rakenne sivuille ja luodaan ulkoasu. Tuotetaan sivujen sisältö, julkaistaan sivut ja sovitaan ylläpidosta.

HAKUKONEOPTIMOINTI

Sisällöntuotanto

Hoidamme tarvittaessa myös nettisivujen sisällöntuotannon. Hyvä sisältö nettisivuilla toimii yrityksen myyntipuheena. Sisällöntuotannon tulee myös tukea hakukoneoptimointia. Yhdessä määritettyjen hakusanojen sisällyttäminen teksteihin lisää sivujen näkyvyyttä ja löydettävyyttä. Hakukoneet haluavat tarjota käyttäjilleen laadukasta sisältöä ja suosivat sivustoja, joissa on hyvä, laadukkaat ja riittävän laajat tekstisisällöt.

Hakukoneoptimointi (SEO) ja näkyvyyden jatkuva kehittäminen
Tarjoamme myös sivujen sisällön hakukoneoptimointia ja jatkuvaa optimoinnin kehitystä ja seurantaa. Seurataan sivujen näkyvyyden kehittymistä muihin samalla alalla toimiviin yrityksiin. Hakukonenäkyvyyden seuranta, mittaus, analysointi, kehitys ja kehitystoimenpiteet ovat merkittävässä roolissa, kun halutaan pysyä kilpailijoiden edellä ja saavuttaa parempia tuloksia pidemmällä aikavälillä

SOME JA INTEGRAATIOT

SOME ja integraatiot markkinoinnin ja myynnin tukena

SOME kanavat toimivat hyvin potentiaalisten asiakkaiden linkittäjänä kotisivuille. SOME kanavilla voi helposti jakaa tietoa ja saavuttaa uusia asiakkaita. Integrointi yrityksen järjestelmiin automatisoi ja helpottaa markkinoinnin ja myynnin prosesseja. Tuodaan esim. kotisivujen yhteydenotot suoraan CRM -järjestelmään tai integroidaan varausjärjestelmä suoraan www-sivuille.

AD WORDS KAMPANJAT

Mainoskampanjat ja tavoitteiden seuranta

Hoidamme ja manageeraamme Ad Words mainoskampanjasi tuotteiden tai palveluiden myynnin ja näkyvyyden parantamiseksi. Seuraamme kampanjan toteutumista ja optimoimme kampanjaa ja www-sivujen sisältöä kampanjan onnistumisen maksimoimiseksi.

Luodaan tavoitteet ja seurataan niiden toteutumista Google Konversio ja TagManager työkalujen avustuksella.

LISÄÄ MYYNTIÄ JA NÄKYVYYTTÄ

1
2
3
4
1
2
3
4

WWW-SIVUT

Selkeät ja erottuvat nettisivut

SEO

Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi

SOME

Ohjataan lisää liikennettä sivuille

AD WORDS

Mainoskampanjat myynnin lisäämiseksi

MITKÄ DIGITAALISEN MARKKINOINNIN RATKAISUT TEILLE SOPISI

Suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne ja tarpeenne mukaan digitaalisen markkinoinnin ratkaisut. Kerro tarpeesi ja toiveesi oheisella lomakkeella ja pyydä tarjous.

  • www-sivuista
  • hakukoneoptimoinnista
  • SOME markkinoinnista
  • ADWORDS kampanjasta
  • tai vaikka kaikista yhdessä

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE