Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

WWW – SoMe ja SEO

Home  /  Palvelut  /  WWW – SoMe ja SEO

Harkitsetteko siirtymistä digitaaliseen markkinointiin? Yrityksen verkkosivut ja sosiaalinen media ovat erittäin tärkeä kontaktikanava tuleviin ja olemassa oleviin asiakkaisiin. Kotisivut antavat ensimmäisen mielikuvan yrityksestäsi ja sinusta toimijana. Haluamme luoda teille verkkosivut, jotka tuovat liiketoimintanne selkeästi esille asiakkaan tarpeet huomioiden.

www-sivut – yrityksen digitaalinen esite ja markkinointi kanava

Toteutamme kotisivuja, jotka tarjoavat miellyttävän käyttäjäkokemuksen ja vaikuttavat käyttäytymiseen ja mielikuviin. Teemme kotisivuja eri kokoisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Käytämme kotisivujen toteutuksessa avoimen lähdekoodin -julkaisujärjestelmiä, kuten WordPressiä sekä turvallisia lähdekoodiltaan salattuja julkaisujärjestelmiä asiakkaan tarpeen mukaan.

Älykkäästi suunniteltu verkkosivu voidaan integroida suoraan myös organisaation eri järjestelmiin, joka mahdollistaa esimerkiksi tehokkaamman myynnin ja markkinoinnin automatisoinnin.

Toteutamme avaimet käteen periaatteella yritysten toiveiden mukaiset www-sivut helppokäyttöisellä sisällönhallinnalla. Palvelu alkaa tarvekartoituksesta ja suunnittelusta. Määritetään yhdessä selkeä rakenne sivuille ja luodaan ulkoasu. Tuotetaan sivujen sisältö, julkaistaan sivut ja sovitaan ylläpidosta.

Hakukoneoptimointi (SEO) ja näkyvyyden jatkuva kehittäminen

Tarjoamme myös sivujen sisällön hakukoneoptimointia ja jatkuvaa optimoinnin kehitystä ja seurantaa. Seurataan sivujen näkyvyyden kehittymistä muihin samalla alalla toimiviin yrityksiin. Hakukonenäkyvyyden seuranta, mittaus, analysointi, kehitys ja kehitystoimenpiteet ovat merkittävässä roolissa, kun halutaan pysyä kilpailijoiden edellä ja saavuttaa parempia tuloksia pidemmällä aikavälillä

SOME ja Integraatiot markkinoinnin ja myynnin tukena

SOME kanavat toimivat hyvin potentiaalisten asiakkaiden linkittäjänä kotisivuille. SOME kanavilla voi helposti jakaa tietoa ja saavuttaa uusia asiakkaita. Integrointi yrityksen järjestelmiin automatisoi ja helpottaa markkinoinnin ja myynnin prosesseja. Tuodaan esim. kotisivujen yhteydenotot suoraan CRM -järjestelmään tai integroidaan varausjärjestelmä suoraan www-sivuille.

Lisää myyntiä ja näkyvyyttä digitaalisella markkinoinnilla

Toimivan ja houkuttelevan kotisivu avulla tavoitat enemmän asiakkaita. Samalla se vahvistaa markkinointia ja myyntiä sekä tuo helposti esille tietoa tuotteistasi, palveluistasi ja yrityksestäsi.

Imobile on asiantunteva ja osaava kumppani.

Meillä on vankka osaaminen ja vuosien kokemus kotisivujen valmistamisesta ja haluamme aidosti osallistua asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen.

PYYDÄ TARJOUS


ICT-KartoituksestaICT-Infra palveluistaPilvipalveluistaTietojärjestelmä ratkaisuistaVerkkopalveluistaTietoturvapalveluistaWWW – SoMe ja SEO palveluistaMobiililaite hallinnasta

[recaptcha]

Esimerkkejä www- toteutuksistamme