Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Mobiililaitteiden keskitetty hallinta palveluna

Mobiililaitteiden hallinta ja turvalliset pilvipalvelut liikkuville työntekijöille. Keskitetyn MDM Mobiililaitehallinnan avulla laitteisiin voidaan jakaa etänä muun muassa tietoturva-asetuksia, WiFi -asetuksia, sovelluksia sekä suojata laitteet ja tieto katoamisen ja varastamisen varalta.

AIRWATCH EMM

Turvallinen SAAS-ratkaisu pilvestä

Moni ei ole tullut ajatelleeksi, että laadukkaasti toteutettu mobiililaitehallinta ratkoo monia yrityksen haasteita ja tarjoaa aidon mahdollisuuden tuottavaan työntekoon mobiilisti. Laitteiden sisältämiä sovelluksia, tiedostoja ja tietoa voidaan myös hallita, jakaa sekä suojata tehokkaasti.

Perusasioiden pitää minimissään olla kunnossa, eli tablettien ja älypuhelinten käytön täytyy olla turvallista ja työntekijöiden pitää päästä käsiksi sovelluksiin ja tiedostoihin. Tarvitaan tieto laitteista ja käyttäjistä.

Mobiilin, digin ja pilven aikakaudella vain modulaarisille ja joustaville arkkitehtuureille on käyttöä ja yritykset tarvitsevat täysveristä enterprise mobile managementia eli yritysten mobiililaitteiden hallintaa kipeämmin kuin koskaan.

Modulaarinen kokonaisuus – kasvaa liiketoiminnan mukana

Organisaationne voi lähteä ketterästi käyntiin ja hyvinkin kevyellä AirWatch -ratkaisulla. AirWatch joustaa tarpeittenne mukaan ja kasvaa liiketoimintanne kasvaessa. Saatte AirWatch -ratkaisun kuukausimaksulla käyttöönne ilman, että sitoutuisitte etupainotteiseen maksuohjelmaan.

Mikäli lisenssimäärässänne tulee kuukausitasolla muutoksia; pidämme huolen siitä, että lisenssimaksu on aina käytön mukainen. Tämä malli on mielestämme oikeudenmukainen eikä sitouta organisaatiotanne raskaisiin vuosimaksuihin etukäteen.

SOPHOS UEM

SOPHOS MOBILE UEM – Unified Endpoint Management

Sophos Mobile on turvallinen keskitetty mobiililaitteidenhallinta -ratkaisu, joka auttaa vähentämään aikaa ja vaivaa mobiililiatteiden hallinnassa. Sophos Mobile -ratkaisu integroituu aidosti seuraavan sukupolven päätelaitteiden tietoturvaympäristöön, Sophos Mobile tukee Windows 10-, macOS-, iOS- ja Android-laitteiden hallintaa.

Sophos Mobile on ketterä ja nopea ottaa käyttöön. Se on helppo ottaa käyttöön palveluna ilman mitää laiteinvestointeja. Imobile tarjoaa Sophps Mobile UEM keskitetyn hallinnan palveluna avainmet käteen periaatteella. Maksat vain kuukausimaksut niistä laitteista, jotka on hallinnan piirissä.

TURVALLISUUS JA HALLINTA KESKITETYSTI

1
2
3
4
1
2
3
4

LAITEINVENTAARI

Laite-ja tilatiedot reaaliajassa

KESKITETTY JAKELU

Sovellukset ja asetukset helposti

POLITIIKAT

Sallitut ja kielletyt sovellukset

TURVALLISUUS

Salaus, etälukitus ja etätyhjennys

RÄÄTÄLÖIDÄÄN TEIDÄN TARPEISIIN SOPIVA MOBIILILAITEHALLINTA RATKAISU

Suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne ja tarpeenne mukaisen mobiililiatehallintaratkaisun palveluna. Kerro tarpeesi ja toiveesi oheisella lomakkeella ja pyydä tarjous.

  • Ajantasainen laiteinventaario mobiililaitteista
  • Sovellusten jakelu keskitetysti,
  • Sallittujen ja kiellettyjen sovellusten määritys keskitetysti
  • Etälukitus, etäpyyhintä ja laitteen salaus

Kokeile veloituksetta 30 päivän ajan!

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE