Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

HP Kannettavat

HP Kannettavat tietokoneet yrityskäyttöön

HP Yritystuotteet on suunniteltu yritysten tarpeisiin ja ovat pitkän elinkaaren tuotteita ja ovat luotettavia työvälineitä erilaisiin tarpeisiin.

HP PROBOOK

HP ProBook -kannettavat on suunniteltu tuottavuutta varten, ja se tarjoaa suorituskyky- ja tietoturvaominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä nykypäivän henkilöstölle. Tyylikäs ja kestävä muotoilu tarjoaa ammattilaisille joustavan alustan, jonka avulla pysyt tuottavana toimistossa ja sen ulkopuolella.

Sopii ihanteellisesti yritysammattilaisille tai pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat edullisen yhdistelmän innovaatiota, perustietoturvaa ja multimediaominaisuuksia

Saatavissa takuu laitteen elinkaaren ajaksi esim. HP:n 3 vuoden laitteistotuki kannettaville tietokoneille seuraavana arkipäivänä paikan päällä.

HP ELITEBOOK

Erittäin ohuen ja kevyen HP EliteBook -kannettavan avulla käyttäjät voivat luoda, pitää yhteyttä ja tehdä yhteistyötä suorituskykyisellä yritystason tekniikalla, joka auttaa sinua pysymään tuottavana toimistossa ja sen ulkopuolella.

Sopii ihanteellisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja luokkansa parhaan yrityskannettavan kehittyneellä järjestelmä- ja näyttöteholla hallitussa IT-ympäristössä.

Saatavissa takuu laitteen elinkaaren ajaksi esim. HP:n 3 vuoden laitteistotuki kannettaville tietokoneille seuraavana arkipäivänä paikan päällä.

HP SPECTRE

Tyylikäs ja huippuunsa hiottu HP Spectre x360 tarjoaa etuja, kuten joustavan saranan 360 asteen liikkuvuuden ja neljä käyttötilaa. Pysy tuottavana muunnettavan x360-yrityskannettavan kanssa, siinä on kuudennen sukupolven Intel® Core™ i5/i7 -suorittimet.

Saatavissa takuu laitteen elinkaaren ajaksi esim. HP:n 3 vuoden laitteistotuki. LIsävariusuteena löytyy HP Spectre Mouse 700 ja HP Tilt Pen.

YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVA RATKAISU

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi niin etsitään teille sopiva ratkaisu. Rahoitusratkaisuina suoramyynti ja leasing rahoitus.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Rakennetaan teidän tarpesiin sopiva ratkaisu

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE