Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Toimiva ja turvallinen verkkoympäristö

Lisääntyvä pilvipalveluiden ja internetin käyttö edellyttävät toimivaa ja turvallista tietoliikenneympäristöä. Imobile tarjoaa yrityksellesi sujuvat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet. Tietopliikenneympäristön suunnittelu, käyttöönotto, ylläpito ja valvonta sekä tukipalvelut.

UNIFI

Keskitetysti halllittavat verkot

Toimistoverkko palveluna voi sisältää lähiverkon, jossa palomuuri, langattomat tukiasemat, kytkimet ja keskitetty hallinta. Lisäksi myös kameravalvonta ja VoIP. Keskitetyn hallinnan kautta huolehdimme verkon valvonnasta, hallinnasta, tietoturvasta ja verkon ongelmien selvittelystä.

SUOMICOM

Yritysten internet operaattori

Mutkaton asiointi pilvipalveluissa edellyttää nopeaa internetyhteyttä, matalaa latenssia ja suoria ulkomaanyhteyksiä. Yritysinternetyhteyksien liikenne kulkee SuomiComin runkoverkossa tarjoten erinomaiset reitit maailmalle ja hyvin alhaisen latenssin liittymiin. Liittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä.

ZYXEL LTE 7640

4G LTE modeemi ulkokäyttöön.

Kestävä ja IP65-luokiteltu LTE-modeemi ulkoasennuksiin ja paikkoihin, jossa laitteelta vaaditaan muuttuvien olosuhteiden kestoa. Suunniteltu takaamaan jatkuva internetyhteys ja osaa toimia myös sillattuna palomuurin kanssa. Operaattorivapaa ja latausnopeus nopeudet: LTE 300 / 50 Mbps (Cat 6).

ZYXEL FW-LAN-WLAN

ZyXEL toimistoverkko palveluna

ZyXEL USG ja Wlan toimistoverkko, jossa on palomuuri, 3 langatonta tukiasemaa, 4 porttinen kytkin. Asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan ympäristö skaalautuu helposti suurempaankin käyttöön. Ympäristöön voidaan helposti lisätä kytkimiä ja Wlan tukiasemia sekä 4G varayhteys.

Verkkopalvelut yrityksen tarpeen mukaan

1
2
3
4
1
2
3
4

Internet

Internet yrityksen tarpeen mukaan

Reititin

Käyttökohteen mukaan. LTE, 4G, VDSL, Kuitu

Palomuuri

Keskitetysti pilvestä hallittava palomuuri

Lähiverkko

Keskitetysti pilvestä hallittava LAN ja WLAN

MIKSI TOIMISTOVERKKO?

Toimistoverkko on ratkaisu kun haluat yhdistää useamman toimipisteesi yhdeksi suojatuksi lähiverkoksi VPN tai MPLS -ratkaisuilla ja hyödyntää yhtä verkkoa dataan, puheeseen ja multimediaan.

Saat kauttamme tarpeisiisi sopivan yhteystyypin, tarvitsetpa xDSL-yhteyttä etätoimipisteeseesi tai valokuitua konesaliisi. Kustannustehokas ja joustava valinta pienen tai keskisuuren toimipisteen tarpeisiin on 4G tai xDSL-liittymä, joissa nopeudet kulkevat sijainnista riippuen välillä 8-150Mbit/s.

Verkkoinfrastruktuurin hallinta ja valvonta kuuluu myös palveluihimme.

Toimistoverkko, Unifi, Turvallinen etätyö ja VPN yhteys toimistojen välille

PALOMUURI JA VERKONVALVONTA RATKAISUT

Palomuuri on tärkeä portinvartija yrityksen lähiverkon ja internetin välissä. Palomuurin kautta luodaan säännöt internetin käytölle ja pidetään internetissä liikkuvat uhkat yrityksen verkon ulkopuolella ja suojataan yrityksen tärkeää tietoa ja viestintää.

Palomuuri valvoo liikennettä lähiverkon (tai yksittäisen tietokoneen) ja Internetin välillä estäen tietomurrot ja hakkerointiyritykset. Palomuuri valvoo liikennettä kaksisuuntaisesti, siis verkosta tietokoneeseen ja tietokoneesta verkkoon.

Verkonvalvonta ei ole kallis ratkaisu. Ratkaisuna on UNIFI – Keskitetysti hallittavat verkot -tuotteemme, joka valvoo lähiverkon laitteita sekä internet yhteyttä sekä antaa hälytyksen, jos internet yhteys katkeaa tai jokin verkon tärkeistä laitteista ei ole saatavilla. Unifi hallintapalvelusta voi myös nähdä aikajanalla internet yhteyden nopeuden ja siten selvittää internet -pohjaisten sovellusten toimintaongelmia.

Toimitamme myös mobiililaitteisiin suunniteltua F-Secure Freedome palvelua, joka luo turvaa internetin käyttöön matkoilla ja etätyössä.

LÄHIVERKKORATKAISUT

Lähiverkko muodostaa yrityksen verkon ytimen. Lähiverkon avulla toimiston tietokoneet, tulostimet ja muut verkonlaitteet ovat yhteydessä toisiinsa. Lähiverkon avulla myös yritykseen tuleva Internet-yhteys saadaan helposti jaettu kaikille tietokoneille ja oheislaitteille.

Lähiverkko voidaan toteuttaa kiinteänä ethernet kaapelointina tai yrityskäyttöön suunnitelluilla langattomilla wlan -ratkaisuilla. Useimmiten tulostimet ja verkonlaitteet liitetään lähiverkkoon kiinteällä kaapeloinnilla ja kannettavat tietokoneet langattomalla yhteydellä, se liikkuvan työn tekemisestä sujuvaa. Langattoman verkon tietoturva toteutetaan ammattimaisin menetelmin, joten se on yhtä turvallinen käytössä kuin kiinteä verkko.

Langaton vierailijaverkko palvelee yrityksen tiloissa asioivia vieraita. Vierailijaverkko on yhteydessä internettiin, mutta siitä ei ole suoraa pääsyä yrityksen sisäiseen verkkoon. Vierailijaverkkoon pääsyä voidaan hallita esimerkiksi salasanojen avulla.

LIIKETOIMINNAN TARPEISIIN SOPIVA TOIMISTOVERKKO

Suunnittelemme ja toimitamme tarpeisiinne sopivan yritysverkon. Kartoitamme liiketoimintanne tarpeisiin parhaiten sopivat palveluntarjoajat ja hankimme parhaiten sopivan palvelun. Olemme mukana käyttöönotossa ja huolehdimme, että uuteen tietoliikenne yhteyteen siirtyminen häiritsee liiketoimintaa mahdollisimman vähän.

Selvitämme ja hankimme käyttötarpeeseen parhaiten sopivat verkonlaitteet ja olemme mukana niiden käyttöönotossa ja asentamisessa. Käytämme markkinoilla olevia parhaiksi havaittuja komponentteja ja toimittajia.

Saat toimistoverkon suoraostona, leasing rahoituksella tai vuokralle kuukausihintaan.

    TARJOUSPYYNTÖLOMAKE