Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Verkkopalvelut

Toimiva ja tietoturvallinen tietoliikenneympäristö yrityksellesi
Home  /  Palvelut  /  Verkkopalvelut

Lisääntyvä pilvipalveluiden ja internetin käyttö edellyttävät toimivaa ja turvallista tietoliikenneympäristöä. Imobile tarjoaa  yrityksellesi sujuvat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet. Tietopliikenneympäristön suunnittelu, käyttöönotto, ylläpito ja valvonta sekä tukipalvelut.

Tietoliikenneyhteydet yrityskäyttöön

Suunnittelemme ja toimitamme tarpeisiinne sopivan yritysverkon. Kartoitamme liiketoimintanne tarpeisiin parhaiten sopivat palveluntarjoajat ja hankimme parhaiten sopivan palvelun. Olemme mukana käyttöönotossa ja huolehdimme, että uuteen tietoliikenne yhteyteen siirtyminen häiritsee liiketoimintaa mahdollisimman vähän.

Selvitämme ja hankimme käyttötarpeeseen parhaiten sopivat verkonlaitteet ja olemme mukana niiden käyttöönotossa ja asentamisessa. Käytämme markkinoilla olevia parhaiksi havaittuja komponentteja ja toimittajia.

Yritysverkot on ratkaisu kun haluat yhdistää useamman toimipisteesi yhdeksi suojatuksi lähiverkoksi VPN tai MPLS -ratkaisuilla ja hyödyntää yhtä verkkoa dataan, puheeseen ja multimediaan.

Saat kauttamme tarpeisiisi sopivan yhteystyypin, tarvitsetpa xDSL-yhteyttä etätoimipisteeseesi tai valokuitua konesaliisi. Kustannustehokas ja joustava valinta pienen tai keskisuuren toimipisteen tarpeisiin on 4G tai xDSL-liittymä, joissa nopeudet kulkevat sijainnista riippuen välillä 8-48Mbit/s.

Verkkoinfrastruktuurin hallinta ja valvonta kuuluu myös palveluihimme.

PYYDÄ TARJOUS


ICT-KartoituksestaICT-Infra palveluistaPilvipalveluistaTietojärjestelmä ratkaisuistaVerkkopalveluistaTietoturvapalveluistaWWW – SoMe ja SEO palveluistaMobiililaite hallinnasta

[recaptcha]

Palomuuri ja verkonvalvonta ratkaisut

Palomuuri on tärkeä portinvartija yrityksen lähiverkon ja internetin välissä. Palomuurin kautta luodaan säännöt internetin käytölle ja pidetään internetissä liikkuvat uhkat yrityksen verkon ulkopuolella ja suojataan yrityksen tärkeää tietoa ja viestintää.

Palomuuri valvoo liikennettä lähiverkon (tai yksittäisen tietokoneen) ja Internetin välillä estäen tietomurrot ja hakkerointiyritykset. Palomuuri valvoo liikennettä kaksisuuntaisesti, siis verkosta tietokoneeseen ja tietokoneesta verkkoon.

Verkonvalvonta ei ole kallis ratkaisu. Pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin on tarjolla edullinen Domotz -palvelu. Yrityksen lähiverkkoon liitetään pieni Rasberry Pii pohjainen laite, joka valvoo lähiverkon laitteita sekä internet yhteyttä sekä antaa hälytyksen, jos internet yhteys katkeaa tai jokin verkon tärkeistä laitteista ei ole saatavilla. Domotz-palvelusta voi myös nähdä aikajanalla internet yhteyden nopeuden ja siten selvittää internet -pohjaisten sovellusten toimintaongelmia.

Toimitamme myös työasemiin asennettavia sovelluspohjaisia F-Securen palomuuriohjelmia, mobiililaitteisiin suunniteltua F-Secure Freedome palvelua.

Lähiverkkoratkaisut

Lähiverkko muodostaa yrityksen verkon ytimen. Lähiverkon avulla toimiston tietokoneet, tulostimet ja muut verkonlaitteet ovat yhteydessä toisiinsa. Lähiverkon avulla myös yritykseen tuleva Internet-yhteys saadaan helposti jaettu kaikille tietokoneille ja oheislaitteille.

Lähiverkko voidaan toteuttaa kiinteänä ethernet kaapelointina tai yrityskäyttöön suunnitelluilla langattomilla wlan -ratkaisuilla. Useimmiten tulostimet ja verkonlaitteet liitetään lähiverkkoon kiinteällä kaapeloinnilla ja kannettavat tietokoneet langattomalla yhteydellä, se liikkuvan työn tekemisestä sujuvaa. Langattoman verkon tietoturva toteutetaan ammattimaisin menetelmin, joten se on yhtä turvallinen käytössä kuin kiinteä verkko.

Langaton vierailijaverkko palvelee yrityksen tiloissa asioivia vieraita. Vierailijaverkko on yhteydessä internettiin, mutta siitä ei ole suoraa pääsyä yrityksen sisäiseen verkkoon. Vierailijaverkkoon pääsyä voidaan hallita esimerkiksi salasanojen avulla.

Langattomat verkot yrityskäyttöön

Älykkäät wlan ratkaisut – Ruckus, Aruba ja ZyXEL -tuotteilla.
Yrityskäyttöön suunnitellut älykkäät ratkaisut ja keskitetty hallinta helpottavat ylläpitoa. Varma toimivuus kahdella radiotaajuudella ja AC nopeudella

Langaton toimistoverkko kulkee mukanasi ja tuo säästöä. Langaton toimistoverkko mahdollistaa vapaan liikkuvuuden eri työpisteiden välillä ja mobiililaitteiden kuten esim. kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen liittymisen toimiston verkkoon ja tarjoaa turvallisen pääsyn verkon palveluihin ja internetiin.

Ruckus älykkäät langattomat tuotteet

Ruckus ZoneFlex™ on yrityskäyttöön suunniteltu ”Smart Wi-Fi”- ratkaisu, joka loistaa erittäin kehittyneellä antennitekniikallaan. BeamFlex on ainutlaatuinen antennitekniikka, joka tuo verkkoon lisää kantamaa, suorituskykyä ja toimintavarmuutta. Antennien säätö on täysin automaattinen ja dynaaminen kohdistaen signaalin päätelaitteiden suuntaan.

Keskitetty hallinta helpottaa merkittävästi langattoman verkon ylläpitoa ja laajentamista. Tukiasemien sijasta hallitaan vain kontroller laitetta. Asetukset ja ohjelmistopäivitykset tehdään kontrolleriin, josta ne päivittyvät tiedot kaikkiin tukiasemiin. Laajentaminen vain tukiasemista koostuvasta verkosta keskitettyyn hallintaan on helppoa, sillä samat tukiasemat toimivat sekä itsenäisessä että kontrolloidussa tilassa.

Aruba IAP langattomat tuotteet

Aruba on suosittu ja edullinen langaton tukiasema, joka on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa esimerkiksi kaupoissa, toimistoissa, sairaaloissa ja kouluissa. Mallistosta löytyy mm. kaksi 2×2 dual band 2.4-Ghz/5Ghz 802.11n/ac radiota kahdella sisäänrakennetulla antennillä. Tämä takaa varman ja häiriöttömän langattoman verkon.

Aruba Instant™ virtualisoi Aruba Mobility Controllerin ominaisuudet ja tehokkuudet 802.11n tukiasemassa. Erillistä kontrolleria ei siis tarvita. Kaikkien tukiasemien hallinta keskitetysti virtuaalisen kontrollerin avulla. Aruba Instant tarjoaa kustannustehokkaan ja keskitetysti hallitavan yritystason langattoman verkon.

ZyXEL  WLAN -ratkaisut

ZyXEL tarjoaa kustannustehokkaan ja laadukkaan yritystason langattoman ratkaisun. Keskitetty hallinta on integroitu USG palomuuriin. Langatonta toimistoverkkoa on helppo laajentaa tarpeiden mukaan keskitetysti hallittavilla PoE Wlan -tukiasemilla. kilpailukykyistä hintaa ja alhaisia käyttökustannuksia. Tukiasemat toimii kahdella radiotaajuudella ja jopa AC nopeudella.

Yrityksen tarpeisiin sopivat ratkaisut

Käytämme markkinoilla olevia parhaiksi havaittuja ja alan johtavia laitevalmistajia, jotka ovat vahvasti myötävaikuttaneet WLAN-tekniikan ja koko alan kehitykseen. Laadukas WLAN-verkko säästää verkon ylläpito- ja hankintakuluja. Takaamme langattoman verkon joustavuuden, tietoturvallisuuden ja korkean käytettävyyden.

Turvalliset VPN etäyhteydet

VPN (Virtuaalinen erillisverkko) mahdollistaan yrityksen lähiverkkojen liittämisen toisiinsa internetin yli suojattua yhteyttä käyttäen. Myös yksittäiset koneet voidaan yhdistää VPN ohjelman avulla suojattua yhteyttä pitkin yrityksen lähiverkossa tai pilvipalvelussa olevaan verkkopalveluun tai tiedostopalvelimeen.

VPN:än avulla internetin käyttäjä voi parantaa yksityisyyttään huomattavasti, sillä se salaa internet-yhteydessä olevan laitteen, esimerkiksi tietokoneen verkkoyhteyden. Salaus mahdollistaa yksityisen surffailun verkossa ja estää samalla esimerkiksi urkinnan ja hakkerien hyökkäykset.

VPN on saatavilla lähes kaikkiin laitteisiin, kuten pöytäkoneisiin, läppäreihin, älypuhelimiin ja tabletteihin. Mobiililaitteille meillä on tarjolla F-Secure Freedome, joka tekee mobiililaitteilla internet selailun turvalliseksi. Freedomea voi käyttää myös kannettavissa tietokoneissa lisäämään internetselailun turvallisuutta.

Tuotteitamme