Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Office 365

Office 365

Office 365  – Yrityksesi IT-infra pilvipalveluna

Yksinkertaista IT-infraa ja lisää yrityksen toimintojen tuottavuutta.

Yrityksille,

  • jotka eivät halua maksaa tarpeettomasta
  • jotka eivät halua ylläpitää omia palvelimia
  • jotka haluavat nopean yhteyden yrityksen tiedostoihin ajasta ja paikasta riippumatta.

Office on käytössäsi missä tahansa

Sähköposti, asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterit ovat helposti saatavilla kannettavassa tietokoneessa, älypuhelimessa tai selaimessa. Office 365 toimii useimmissa selaimissa, Windows- ja Macintosh-käyttöjärjestelmässä ja Windows Phone-, Nokia-, Android-, iPhone-puhelimissa.

Viestintä onnistuu laitteesta riippumatta

Voit käyttää sähköpostia, yhteystietoja ja jaettuja kalentereita missä tahansa. Office 365 synkronoi sähköpostit, kalenterit ja yhteystiedot kaikissa laitteissa reaaliaikaisesti. Tiedot ovat siis aina ajan tasalla käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Postilaatikon koko on 50 GB, joten voit myös säilyttää tarvitsemasi viestit ja tiedostot. Viestin enimmäiskoko on 25 Mt.

Paranna toimintojen tuottavuutta

Sähköpostit, pikaviestit ja hetkessä järjestetyt verkkokokoukset. Käyttäjät voivat nyt tehdä yhteistyötä uusin tavoin, kun he hoitavat projekteja, kirjoittavat yhdessä asiakirjoja ja viestivät reaaliajassa ajasta ja paikasta riippumatta.

Office sovellukset aina käytössäsi

Office 365 -palvelupaketista riippuen laitteisiin voi asentaa uusimmat Office-sovellusten täysversiot, joten voit työskennellä offline- tai online-tilassa. Voit muokata ja jakaa tiedostoja kaikissa selaimissa Office Onlinen avulla. Office 365 päivittyy automaattisesti, joten käytössäsi ovat aina myös uusimmat Office-ohjelmat.

Tietoturvallinen ratkaisu

Office 365:llä tietosi turvataan korkeimman tason fyysisillä ja sähköisillä suojauskeinoilla. Microsoft Exchange Onlineen sisältyy virustentorjunta ja roskapostisuodatus, jotka on suunniteltu havaitsemaan uudet – tutut ja tuntemattomat – virus- ja roskapostiuhat heti niiden ilmaantuessa. Tiedot tallennetaan EU-alueella hajautetuissa konesaleissa.

Tiedostojen jakaminen ja synkronointi on helppoa

Käytössäsi on 1 teratavu henkilökohtaista (OneDrive) tallennustilaa. Tallenna tiedot koneelle josta ne syncronoidaan pilveen ja käyttää niitä missä tahansa. Voit työskennellä myös ilman internet yhteyttä.

Voit jakaa tiedostoja yrityksen sisäiseen käyttöön tai sen ulkopuolelle. Voit aina itse määrittää tiedoston käyttöoikeudet.

Työryhmä voi muokata samaa tiedostoa samanaikaisesti. Kaikki lisäykset ja kommentit näkyvät melkein reaaliajassa keskitetysti samassa tiedostossa.

 

Yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelupaketti

Palvelupaketti ja
ominaisuudet
Office 365
Business Essentials
Office 365
Business
Office 365
Business Premium
Exchange
Online P1 ja P2
Office-sovellusten täydet versiot asennettavissa: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher ja OneNote viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen x x
Office tableteissa ja puhelimissa: käytä täyttä asennettua Officea enintään viidessä tabletissa ja viidessä puhelimessa x x
Officen verkkosovellukset: Word, Excel ja PowerPoint x x x
Tiedostojen tallentaminen ja jakaminen: 1 Tt tallennustilaa jokaiselle käyttäjälle x x x
Yritystason sähköposti, kalenteri, yhteystiedot ja 50 gigatavun Saapuneet-kansio x x x
Rajoittamattomat verkkokokoukset, pikaviestit ja teräväpiirtovideoneuvottelut: sisältää

Skype for Business -sovelluksen
x x
Yrityksen oma yhteisöpalvelu auttaa eri osastoilla ja eri toimipisteissä työskenteleviä sekä eri yrityssovelluksia käyttäviä työntekijöitä tekemään yhteistyötä x x
Käyttäjien enimmäismäärä 300 300 300
Hinta €/käyttäjä/kuukausi  (Alv 0%) 4,50 € 8,80 € 9,97 € 3,80 / 7,00 €
Illustration by:

Category:

Pilvipalvelu

Share: