Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Kauppa

F-Secure ID PROTECTION (1 Vuosi 5 Laitetta) , E-Key

49,48  sis alv 24%

Kuvaus

F-Secure ID PROTECTION estää hakkereita käyttämästä henkilötietojasi käyttäjätiliesi kaappaamiseen ja suojaudu identiteettivarkauksilta verkossa.

Miljardien käyttäjien henkilötietoja paljastuu tietovuodoissa joka vuosi. F-Secure ID PROTECTION estää hakkereita käyttämästä verkosta varastettuja tietojasi tiliesi kaappaamiseen ja identiteettivarkauteen.

Tiedämme ensimmäisinä, jos henkilötietojasi on paljastunut verkossa. Estä tietovuodon johtaminen identiteettivarkaudeksi ID PROTECTIONin reaaliaikaisten tietovuotohälytysten, reagointiohjeiden ja salasanojen hallinnan avulla.

Valvo henkilötietojasi netissä

ID PROTECTION etsii tekoälyn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan avulla henkilötietojasi julki tulleista tietovuodoista.

Salasanojen hallinta

Säilytä salasanojasi turvallisesti ja käytä niitä kaikilla laittellasi. Saat tiedon, jos salasanasi eivät ole turvallisia, ja voit luoda vahvoja salasanoja niiden tilalle.

Reaaliaikaiset tietovuotohälytykset

ID PROTECTION ilmoittaa heti, jos henkilötietojasi on ollut mukana tietovuodossa.

Apua identiteettivarkaustilanteissa

Saat asiantuntijoiden laatimia ohjeita, jos henkilötietosi ovat paljastuneet, ja estä tietovuodon eskaloituminen identiteettivarkaudeksi.

 

Linsenssin kesto: 1 vuosi 5 laitetta

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Mac, Windows, iPad, iPhone, Android

Lisätiedot

Lisenssin kesto

12 kk

Asennukset

Voi asentaa 5 laitteelle

Lisenssin tyyppi

E-Key

Käyttöjärjestelmät

Mac, Windows, iPhone, iPad, Android