Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Synology NAS

Synology NAS

Synology DiskStation – Pilvipalvelu omassa verkossa

Luo oma pilvipalvelin ja pääset tiedostoihin käsiksi missä vain.

Yrityksille,

  • jotka eivät halua maksaa lisätilasta
  • jotka eivät halua laittaa yrityksen tiedostoja kolmansien tahojen tietovarastoihin
  • jotka haluavat nopean yhteyden toimistolla tiedostoihin.

Synology DiskStation

on verkkolevypalvelin, joka liitetään yrityksen verkkoon.  Näin jokainen käyttäjä saa pääsyn tallennettuihin tiedostoihin. Samalla saat lisää tallennustilaa, käytit sitten tablettia, älypuhelinta tai kannettavaa.

Synologyn mobiilisovellus (Android / IOS / Windows Phone) mahdollistaa tiedostoihin pääsyn etäältä verkkoyhteyden kautta.

Synology mobiilisovellukset

Synologyn kehittämät monipuoliset mobiilisovellukset — DS note, DS audio, DS video, DS photo+, DS cloud, DS file, DS download and DS cam — joiden avulla voit käyttää ja hallita verkkolevypalvelimen sisältöjä älypuhelimilla ja tableteilla.

QuickConnect mahdollistaa verkkolevyn etäkäytön ilman mutkikkaita reitittimen konfiguraatioita. Synologyn mobiiliohjelmilla yrityksen tiedostot ovat aina saatavilla.

Tiedostojen jakaminen

DSM -verkkolevypalvelin tarjoaa nopean ja tietoturvallisen tavan jakaa tiedostoja missä ja kenen kanssa tahansa. Tiedosto palvelimen avulla voit selata, järjestellä ja siirtää tiedostoja tietokoneesi ja verkkolevypalvelimen välillä, kun muokataan käyttöoikeudet turvallisesti käytettävyydestä tinkimättä.

Voit nauttia saumattomasta tiedostojen jakamisesta eri käyttöjärjestelmine välillä – oli käytössäsi  Windows®, Mac®, tai Linux® -tietokone tai mobiililaite.

Tiedostojen synkronointi

Tietokoneet, älypuhelimet, ja tabletit – Cloud Station synkronoi kaikki tiedostot kaikkein laitteiden välillä jotka omistat. Muutokset tieostoihin päivittyy automaattisesti muille laitteille heti tallennuksen jälkeen. Tämä mahdollistaa joustavan liikkumisen työpaikan ja kodin sekä työaseman ja mobiililiatteiden välillä.

Voit työskennellä jopa ilman internetyhteyttä – tiedostot synkronoidaan heti kun olet uudelleen internet yhteydessä. Voit jakaa tiedostoja helposti luomalla hyperlinkin tiedostoon tai koko kansioon. Voit valita kuinka tiedoston jakaminen lopetetaan esim. ajastetusti, sekä  suojata sen myös salasanalla.

Tiedostojen palauttaminen

Roskakori auttaa kadonneiden tiedostojen palauttamisessa. Parannettujen säilytyskäytäntöjen avulla voit päättää mitkä tiedostot poistetaan pysyvästi mukaanlukien poisto ajan, koon ja tiedostotyypin. Roskakori ominaisuus on tuettu seuraavilla protokollilla: AFP, SMB, File Station, and WebDAV.

Pienyritykselle edullinen vaihtoehto

Tiedostojen jakaminen omassa verkossa ja pilvipalveluna. Kahden levyn RAID 0/1 levyjärjestelmä. Etäkäyttö tietokoneilla ja mobiililaitteilla.

Illustration by:

Category:

ICT-Infra, Pilvipalvelu

Share: