Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

SkyKick Office 365 Backup

SkyKick Office 365 Backup

Suojaa Office 365 postit ja tiedostosi SkyKick Cloud Backup palvelulla

Ihmiset poistavat tietoja. Useimmiten vahingossa, joskus tahallaan. 75% tietojen menetyksistä johtuu sisällön poistamisesta, ja 32% yrityksistä kokee tiedon menettamisen. Tämä merkitsee sitä, että varmuuskopiointi kannattaa tehdä jo pilvessä – pilven reunalla. Skykick Cloud Backup -ohjelmalla voit varmuuskopioida Exchange sähköpostit, OneDrive henkilökohtaiset tiedostot ja SharePoint yhteiset tiedostot helposti ja automaattisesti suoraan office 365 portaalissa. Skykick on ohjelma, joka on tehty juuri Office 365 varmuuskopiointia varten.

Skykick Exchange Backup

Skykick Cloud Backup for Office 365 on cloud-to-cloud-palvelu, joka tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion, salamannopean haun ja yhden napsautuksen palauttamisen asiakkaan Office 365 Exchange -sähköpostiin, kalenteriin, yhteystietoihin ja  julkisia kansioihin sekä paljon muuta. Yhdessä alkuperäisten Office 365 -ominaisuuksien kanssa Cloud Backup tarjoaa täydellisen pilvitietojen suojaus- ja palautusratkaisun.

Skykick OneDrive ja SharePoint backup

Skykck Cloud Backup for SharePoint ja One Drive for Business on cloud-to-cloud-palvelu tarjoaa rajattomat varmuuskopiot, salamannopeat etsinnät ja yhden napsautuksen palautus Office 365 -tiedostoista SharePointissa ja OneDrive for Business -palvelussa.  Skykick Cloud Backup tarjoaaOffice 365 -asiakkaille kattavan tietosuojan ja nopean tietojen palauttamisen tietojen saamiseksi takaisin nopeasti.

 

Illustration by:

Category:

Pilvipalvelu, Tietoturva

Share: