Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

F-Secure PSB

F-Secure PSB

F-Secure Protection Service for Business

Aitoa tietoturvaa – järkevällä tavalla

Tehokas, moderni ja suunniteltu ratkaisemaan haastavat tietoturvatarpeet mahdollisimman vaivattomasti – Protection Service for Business on eräs maailman johtavista useille päätelaitteille tarkoitetuista tietoturvaratkaisuista. Protection Service for Business on suunniteltu yrityksille, jotka vaativat poikkeuksellista tietoturvaa kaikkiin päätelaitteisiin paikasta riippumatta ja haluavat samalla mahdollisimman vaivatonta hallintaa monipuolisissa useiden laitetyyppien ympäristöissä.

Protection Service for Business

Protection Service for Business vastaa haastaviin tietoturva- ja hallintatarpeisiin, mutta ei vaadi merkittäviä ylläpito- tai hallintatoimia. Se on suunniteltu suojaamaan useita erilaisia päätelaitteita sekä toimistossa että tien päällä. Ratkaisu tarjoaa tietoturvaa kaikille laitteille, kuten Windows- ja Mac-tietokoneille, iOS- ja Android-älypuhelimille sekä erilaisille palvelinympäristöille.

Parasta lisäarvoa yrityksellesi

Protection Service for Business on markkinoiden ainoa tietokoneet, mobiililaitteet ja palvelimet kattava tietoturvaratkaisu, johon on keskitetysti hallittavan tietoturvan lisäksi yhdistetty korjauspäivitysten ja mobiililaitteiden hallinta.

  • Yksi ratkaisu kattaa kaikki päätelaitteet, joten yrityksesi ei tarvitse ylläpitää useita tietoturvatuotteita tai hankkia lisää laitteita.
  • Saat käyttöösi uraauurtavaa tietoturvateknologiaa, kuten F-Secure Security Cloudin kautta toimitettavat reaaliaikaiset tiedot tietoturvauhkista.
  • Korjauspäivitysten ja mobiililaitteiden hallinta sekä muut palveluun kuuluvat työkalut tehostavat tietoturvabudjetin hyödyntämistä.
  • Kuukausimaksullisen lisensoinnin ansiosta yritystäsi veloitetaan kuukausittaisen käytön perusteella. Vuosilisensointi on myös mahdollista.
  • AV-Comparativesin mukaan ratkaisumme asennus päätelaitteisiin on ”yhtä helppoa kuin iTunesin asentaminen”, koska käyttöönoton voi tehdä etäasennuksena, vanhat virustentorjuntaohjelmistot poistetaan automaattisesti, eikä mitään laitteistoja tarvitse asentaa.
  • Keskitetty hallintakonsoli, automaattinen korjauspäivitysten hallinta sekä tuote- ja tunnistepäivitykset säästävät hallintaan ja ylläpitoon kuluvaa aikaa.
Illustration by:

Category:

Tietoturva

Share: