Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Domotz

Domotz

VERKONVALVONTA PILVIPALVELUNA

Domotz – Verkon ja verkonlaitteiden etävalvonta ja automaattinen verkon kartoitus

Laitevalvonta

Domotz Pro valvoo kaikkia IP-laitteita missä tahansa verkossa riippumatta tuotemerkistä. IPhones, Sonos, TiVo, tulostimet, Roku ja kaikki muu. Laitteen tila tarkistetaan 30 sekunnin välein. Kaikki laitteen tilan muutokset raportoidaan pilvestä ja ne näkyvät Domotz Pro -mobiililaitteiden ja web-sovellusten kautta reaaliaikaisesti.

SNMP- ja TCP-valvonta

Ohjelmisto sisältää kehittyneitä SNMP- ja TCP-valvontatoimintoja Domotz Eyesin kautta. Domotz Eyes mahdollistaa tarkan SNMPv2 OID: n tarkkailun. Kyky perustaa hälytyksiä (perustuu OID: n arvoon).

Verkon kartoitus

Domotz PRO: n automatisoidun verkkokartoitusominaisuuden avulla hallitaan automaattisesti verkkoon kytketyn laitteen yksittäisiin portteihin kytketyt laitteet. Kehittynyt verkkokartoitumisominaisuus vähentää merkittävästi hallittujen verkkokytkinten asetustyötä. Tämä ominaisuus ei ole kilpailijoiden tarjoama, joten se on ainutlaatuinen Domotz Pro: lle.

Useat aliverkot ja VLAN

Tuki jopa 22 aliverkon  ja useiden VLAN verkkojen seurantaan.

Hälytykset

Hälytys sähköpostiin kun verkko alhaalla, laite offline tilassa, vieraan laitteen saapuessa verkkoon tai kun TCP-palvelu ei vastaa.

Verkon diagnostiikka

Mittaa jatkuvasti verkon nopeutta ja raportista voi nähdä nopeuden muutokset päivä ja tunti tasolla. Voi selvittää internet palvelun saatavuuden. Tuki hallittaville kytkimille ja porttikohtaisen liikenteen seuraamiselle.

Verkon laitteiden etähallinta

Verkonlaitteiden hallinta etäyhteydellä – http/s, RDP, SSH, Telnet.

Virranhallinta etäyhteydellä

Mahdollisuus sammuttaa ja käynnistää verkolaitteita etäyhteydellä Domotz cliet ohjelmalla – PoE, Auto Wake-on-Lan, Network Switches/PDU’s, Software Reboot.

Illustration by:

Category:

Tietoturva, Verkko

Share: