Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mobiililaitehallinta – AirWatch

Turvalliset pilvipalvelut liikkuville työntekijöille
Home  /  Palvelut  /  Mobiililaitehallinta – AirWatch

Mobiililaitteiden hallinta ja turvalliset pilvipalvelut liikkuville työntekijöille AirWatch -tuotteella. AirWatchin avulla pääset ketterästi alkuun ja se myös joustaa tarpeittenne mukaan ja kasvaa liiketoimintanne kasvaessa.

AirWatch EMM -järjestelmä – Turvallinen SaaS -ratkaisu pilvestä

Moni ei ole tullut ajatelleeksi, että laadukkaasti toteutettu mobiililaitehallinta ratkoo monia yrityksen haasteita ja tarjoaa aidon mahdollisuuden tuottavaan työntekoon mobiilisti. Laitteiden sisältämiä sovelluksia, tiedostoja ja tietoa voidaan myös hallita, jakaa sekä suojata tehokkaasti.

Perusasioiden pitää minimissään olla kunnossa, eli tablettien ja älypuhelinten käytön täytyy olla turvallista ja työntekijöiden pitää päästä käsiksi sovelluksiin ja tiedostoihin. Tarvitaan tieto laitteista ja käyttäjistä.

Mobiilin, digin ja pilven aikakaudella vain modulaarisille ja joustaville arkkitehtuureille on käyttöä ja yritykset tarvitsevat täysveristä enterprise mobile managementia eli yritysten mobiililaitteiden hallintaa kipeämmin kuin koskaan.

Modulaarinen kokonaisuus – kasvaa liiketoiminnan mukana

Organisaationne voi lähteä ketterästi käyntiin ja hyvinkin kevyellä AirWatch -ratkaisulla. AirWatch joustaa tarpeittenne mukaan ja kasvaa liiketoimintanne kasvaessa. Saatte AirWatch -ratkaisun kuukausimaksulla käyttöönne ilman, että sitoutuisitte etupainotteiseen maksuohjelmaan. Mikäli lisenssimäärässänne tulee kuukausitasolla muutoksia; pidämme huolen siitä, että lisenssimaksu on aina käytön mukainen. Tämä malli on mielestämme oikeudenmukainen eikä sitouta organisaatiotanne raskaisiin vuosimaksuihin etukäteen.

AirWatch -järjestelmän esittely ja ratkaisun kokeilu

KOKEILE VELOITUKSETTA 30 PÄIVÄN AJAN.

Meiltä saat asiantuntevan ja veloituksettoman esittelyn omalla toimistollasi. Ennen esittelyä käymme mielellämme keskustelun sekä teknisistä että liiketoiminnallisista tarpeistanne varmistaaksemme juuri organisaatiollenne sopivan lähestymistavan. Samassa esittelyssä näytämme aidosti miten käyttäjänne voivat hyödyntää AirWatchia arkisessa työssään.

Asennamme ratkaisun siten, että voitte siirtyä halutessanne kokeiluversiosta suoraan tuotantoympäristöön ilman ylimääräisiä ja yllättäviä kustannuksia.

PYYDÄ ESITTELY JA TILAA KOKEILU

[recaptcha]

AirWatch kanssa suosittelemme myös seuraavia tuotteita