Langaton toimistoverkko

Älykkäät wlan ratkaisut - Ruckus, Aruba ja ZyXEL -tuotteilla

Yrityksille,
  • jotka eivät halua maksaa tarpeettomasta kaapeloinnista
  • jotka eivät halua ylläpitää kalliita verkkoratkaisuja
  • jotka haluavat luotettavan, joustavan ja tietoturvallisen yhteyden yrityksen verkkoon.

Toimistoverkko kulkee mukanasi ja tuo säästöä

Langaton toimistoverkko mahdollistaa vapaan liikkuvuuden eri työpisteiden välillä ja mobiililaitteiden kuten esim. kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen liittymisen toimiston verkkoon ja tarjoaa turvallisen pääsyn verkon palveluihin ja internetiin.

Ruckus älykkäät langattomat tuotteet

Ruckus ZoneFlex™ on yrityskäyttöön suunniteltu "Smart Wi-Fi"- ratkaisu, joka loistaa erittäin kehittyneellä antennitekniikallaan. BeamFlex on ainutlaatuinen antennitekniikka, joka tuo verkkoon lisää kantamaa, suorituskykyä ja toimintavarmuutta. Antennien säätö on täysin automaattinen ja dynaaminen kohdistaen signaalin päätelaitteiden suuntaan.

Keskitetty hallinta helpottaa verkon ylläpitoa.

Keskitetty hallinta helpottaa merkittävästi langattoman verkon ylläpitoa ja laajentamista. Tukiasemien sijasta hallitaan vain kontroller laitetta. Asetukset ja ohjelmistopäivitykset tehdään kontrolleriin, josta ne päivittyvät tiedot kaikkiin tukiasemiin. Laajentaminen vain tukiasemista koostuvasta verkosta keskitettyyn hallintaan on helppoa , sillä samat tukiasemat toimivat sekä itsenäisessä että kontrolloidussa tilassa.
 

Aruba IAP langattomat

Aruba on suosittu ja edullinen langaton tukiasema joka on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa esimerkiksi kaupoissa, toimistoissa, sairaaloissa ja kouluissa. Mallistosta löytyy mm. kaksi 2x2 dual band 2.4-Ghz/5Ghz 802.11n/ac radiota kahdella sisäänrakennetulla antennillä. Tämä takaa varman ja häiriöttömän langattoman verkon.

Aruba Instant keskitetty hallinta

Aruba Instant™ virtualisoi Aruba Mobility Controllerin ominaisuudet ja tehokkuudet 802.11n tukiasemassa. Erillistä kontrolleria ei siis tarvita. Kaikkien tukiasemien hallinta keskitetysti virtuaalisen kontrollerin avulla. Aruba Instant tarjoaa kustannustehokkaan ja keskitetysti hallitavan yritystason langattoman verkon.

ZyXEL ammattikäyttöön suunnatut WLAN -ratkaisut.

ZyXEL tarjoaa kustannustehokkaan ja laadukkaan yritystason langattoman ratkaisun. Keskitetty hallinta on integroitu USG palomuuriin. Langatonta toimistoverkkoa on helppo laajentaa tarpeiden mukaan keskitetysti hallittavilla PoE Wlan -tukiasemilla. kilpailukykyistä hintaa ja alhaisia käyttökustannuksia. Tukiasemat toimii kahdella radiotaajuudella ja jopa AC nopeudella.

Yrityksen tarpeisiin sopivat ratkaisut

Käytämme markkinoilla olevia parhaiksi havaittuja ja alan johtavia laitevalmistajia, jotka ovat vahvasti myötävaikuttaneet WLAN-tekniikan ja koko alan kehitykseen. Laadukas WLAN-verkko säästää verkon ylläpito- ja hankintakuluja. Takaamme langattoman verkon joustavuuden, tietoturvallisuuden ja korkean käytettävyyden.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous 

IMOBILE Oy  

Malminkaari 10, liiketila 2
00700 Helsinki
puh. 0207 590 870
email. info@imobile.fi