HP vaihtaa viallisia akkuja

HP vaihtaa yli 100 000 kannettaviensa litiumakkua syttymisvaaran vuoksi.
Viallisia akkuja on ainakin joissakin HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario ja HP Pavilion -kannettavissa, joita on myyty maaliskuun 2013 jälkeen lokakuuhun 2016 saakka.

HP on julkaissut sivuston ja sovelluksen, joka tarkistaa kannettavan akun ja ilmoittaa, jos se pitää palauttaa. Lue lisää >>

 

Lataa ohjelma jolla voit tarkastaa onko akkusi vaihdettava >>

Toimisto Goes Wlan

Langatonta yhteyttä käytetään nykyään samanaikaisesti entistä enemmän erilaisilla laitteita ja sovelluksilla. Vaatimuksena langattomalle verkolle on moitteeton toimivuus ja nopea tiedonsiirto.

Älyantennein varustetut uudet tukiasemat ovat nopeita ja tukevat suuriakin käyttäjämääriä. Lue lisää >>

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous >>

Office 365 pilvipalvelut kuukausimaksulla

Office 365 palvelussa saat käyttöösi aina uusimmat sähköposti, toimisto sovellukset, pilvitallennus, videoneuvottelu ja intranet toiminnot ilman omaa palvelinta. iCare tukipalveluihin yhdistettynä saat yrityksellesi sopivan ICT-ympäristön, joka toimii varmasti.

Pilvipalveluiden laskutus nyt kuukausittain toteutuneen käytön mukaan. Palveluita voidaan avata ja yhdistellä tarpeittesi mukaan.

Sähköposti ja kalenteri

  • Outlook-sähköpostiohjelma ja  50 Gt sähköpostilaatikko.
  • Kalenterin, jonka voi jakaa muiden kesken.

Rajattomasti tallennustilaa netistä

  • Microsoft Onedrive for Business -sovellus kopioi tärkeimmät tiedostosi turvallisesti nettiin, josta ne ovat käytettävissäsi kaikilta laitteiltasi.
  • Pilvipalveluun tallennetut tiedostot pysyvät yrityksen omistuksessa.

Microsoft Office –ohjelmat

  • Word, Powerpoint, Excel ja Outlook asennus 5 tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen asennettavina versioina sekä käyttö internet selaimen kautta.

Pikaviestintä ja videoneuvottelut

  • Skype for Business -sovellus, jolla kokouksiin voi osallistua mistä vain videokuvan, ruudunjaon ja pikaviestien avulla

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous >>